r-line

Lista stiri si informatii despre r-line pe Cars.ro

Stiri si informatii despre r-line

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre r-line publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre r-line, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: vw, vw t-roc, crossover, vw golf

Volkswagen T-Roc primeste pachetul R-Line

Nu a trecut nici macar o luna de la prezentarea oficiala a lui Volkswagen T-Roc si iata ca producatorul german ne aduce noutati cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt. Fratele mai mic al lui Tiguan ne-a fost prezentat oficial intr-un eveniment tinut la sfarsitul lunii august.

Reprezentantii constructorului german au decis ca ar fi o idee buna sa aduca totusi ceva nou la Frankfurt, asa ca s-au prezentat aici cu versiunea R-Line al lui T-Roc.

Asadar, daca va doreati un T-Roc ceva mai sportiv in comparatie cu versiunea standard, informatiile din randurile urmatoare sunt in special pentru voi!

Citeste continuarea articolului Volkswagen T-Roc primeste pachetul R-Line

VW lanseaza pachetul R-Line pentru modelele Golf Facelift

Dupa ce la sfarsitul lui 2016 ne-am putut bucura de noile versiuni Golf lansate de producatorul german, acum venim cu o noutate importanta si pentru cei care isi doresc ceva mai multa sportivitate. Asadar, pentru cei care un model Golf R este prea mult, fie din punct de vedere al performantelor, fie din punct de vedere financiar; Volkswagen anunta acum lansarea pachetului R-Line pentru ultimul facelift Golf.

Noul pachet pus la dispozitie de constructorul german este disponibil pentru toate modelele Golf, indiferent de varianta de echipare de care dispune. Pachetul ne propune mai multe modificari si imbunatatiri, atat la nivel exterior, cat si la nivelul habitaclului interior.

In ceea ce priveste infatisarea sa exterioara, pachetul R-Line aduce cu sine un look ceva mai sportiv si, bineinteles, mai agresiv decat il cunoastem. Printre elementele noi putem remarca cu usurinta pragurile laterale noi, spoilerele frontale reconcepute, eleronul sau aripa spate restilizate. De asemenea, automobilul va fi personalizat cu emblemele specifice pachetului R-Line.

Citeste continuarea articolului VW lanseaza pachetul R-Line pentru modelele Golf Facelift
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare