modernizare

Lista stiri si informatii despre modernizare pe Cars.ro

Stiri si informatii despre modernizare

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre modernizare publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre modernizare, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: fabrica de glucoza, inchidere circulatie, sens unic, pasajul unirii, bucuresti, prelungirea ghencea, gabriela firea, metrou, berceni, pipera

Sens unic instituit pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, incepand de astazi!

Incepand de astazi, a fost insituit sens unic pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, iar circulatia a fost oprita pentru realizarea noilor benzi de circulatie.

Este vorba despre Soseaua Fabrica de Glucoza, artera care leaga Soseaua Petricani si Soseaua Barbu Vacarescu, iar circulatia se va realiza doar dinspre Petricani – Nod A3 spre Barbu Vacarescu, a anuntat Primaria Capitalei.

Tinand cont de stadiul avansat al lucrarilor si pentru a respecta graficul de lucru, incepand de sambata, 6 aprilie, ora 08.00, circulatia pe Soseaua Fabrica de Glucoza se va organiza in sens unic, pe toata lungimea, intre Soseaua Petricani si Soseaua Barbu Vacarescu. Astfel, va fi permisa circulatia autovehiculelor doar dinspre Soseaua Petricani – Nod A3 spre Soseaua Barbu Vacarescu”, se arata intr-un comunicat al Primariei Capitalei.

Citeste continuarea articolului Sens unic instituit pe una dintre cele mai tranzitate strazi din nordul Capitalei, incepand de astazi!

Pasajului Unirii din Capitala va fi modernizat! Cum va arata dupa investitia de 97 de milioane de lei

Veste buna pentru toti soferii bucuresti! Primaria Capitalei va investi peste 97 de milioane de lei pentru refacerea Pasajului Unirii. Consilierii generali au aprobat si indicatorii economici pentru construirea unui pasaj peste calea ferata de pe Soseaua Andronache. Valoarea investitiei este de 200 de milioane de lei.

Prin realizarea obiectivului de investitii se va asigura o circulatie rutiera in conditii de siguranta si confort in Pasajul Unirii. Lucrarile de interventie sunt necesare pentru remedierea deficientelor constructive constatate si a degradarilor aparute din infiltratiile de apa freatica, imbatranirii hidroizolatiei, de asemenea infiltrarii prin rosturile degradate si prin fisurile aparute”, se arata in proiectul votat, luni, in sedinta Consiliului General al Municipiului Bucuresti.

Pasajul Unirii are o lungime de 900 de metri, dintre care 600 de metri acoperiti. A fost construit in doar sase luni si a fost inaugurat in anul 1987. Durata investitiei actuale pentru reabilitare este de doi ani!

Citeste continuarea articolului Pasajului Unirii din Capitala va fi modernizat! Cum va arata dupa investitia de 97 de milioane de lei

Un drum important din Bucuresti va fi largit si modernizat dupa mai multi ani de proteste

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat intr-un final exproprierea a 500 de parcele din zona Prelungirea Ghencea, iar soferii se vor bucura de o strada largita si modernizata dupa mai multi ani de promisiuni nerespectate.

Prelungirea Ghencea face legatura intre Centura Bucuresti si Bulevardul Ghencea, fiind unul dintre drumurile secundare cele mai circulate, deoarece face legatura intre centru Bucurestiului si Cartierul Latin, fiind intens circulat inclusive de navetistii din Clinceni, Domnesti, dar si alte localitati din Ilfov. Pe aceasta portiune de drum se produc zilnic ambuteiaje din cauza faptului ca exista o singura banda pe sens, iar dupa mai multi ani de nemultumiri au fost luate in sfarsit cateva masuri.

Gabriela Firea, primarul capitalei, a fost cea care a anuntat decizia si a precizat ca noul proiect va cuprinde patru benzi, iar primaria Capitalei va achita aproximativ 20 de milioane de euro catre proprietarii terenurilor. Firea a mai precizat ca acest proiect este esential pentru decongestionarea traficului in zona respectiva.

Citeste continuarea articolului Un drum important din Bucuresti va fi largit si modernizat dupa mai multi ani de proteste

115 milioane de euro pentru modernizarea liniei de metrou Berceni - Pipera

Cea mai aglomerata linie de metrou din Bucuresti este gata sa intre in reparatii capitale. Guvernantii incearca sa obtina fonduri europene pentru a moderniza ruta Berceni - Pipera.

Magistrala 2 a metroului bucurestean suporta zi de zi aproximativ 40% din totalul calatorilor care folosesc acest mijloc de transport. E nevoie deci de reparatii capitale, mai ales ca au treut ani buni de la ultima interventie a autoritatilor.

Potrivit oficialilor de la Guvern, lucrarile ar urma sa dureze patru ani, timp in care vor fi refacute sinele si instalatiile electrice si va fi deschisa o noua gura de acces in statia Tineretului. Aceasta din urma lucrare a inceput deja de ceva timp, insa lucrarile bat pasul pe loc din cauza depasirii bugetului preconizat. Guvernantii spera sa rezolve aceasta problema cu bani europeni. Costurile totale ale lucrarilor de modernizare sunt estimate la 115 milioane de euro.

Citeste continuarea articolului 115 milioane de euro pentru modernizarea liniei de metrou Berceni - Pipera
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare