mercedes-benz glb

Lista stiri si informatii despre mercedes-benz glb pe Cars.ro

Stiri si informatii despre mercedes-benz glb

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre mercedes-benz glb publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre mercedes-benz glb, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: mercedes-benz glb, suv, compact, concept, crossover, salon auto shanghai, interior, salon auto shangai

2020 Mercedes-Benz GLB: un nou SUV compact cu sapte locuri!

In lumea jurnalismului de specialitate, ne intalnim deseori cu termenul de "masina complet noua". De cele mai multe ori, insa, e vorba fie despre un facelift fie despre o noua versiune modificata a unui model deja existent.

Cu toate acestea, noul Mercedes-Benz GLB este chiar un model complet nou, chiar daca imprumuta multe elemente de la Clasa compacta A. Fie ca e un hacthback ori un sedan de mica dimensiune, noul GLB-Class inseamna, pentru cei interesati, un SUV clasic pe o platforma compacta, dar cu o optiune nu foarte des intalnita la acest nivel: trei randuri de scaune si sapte pasageri.

Iata un punct de plecare interesant, de vreme ce noul GLB-Class este primul model compact oferit de Mercedes-Benz cu o asemenea combinatie. Al treilea rand de scaune ofera spatiu pentru doi pasageri, cu suporturi pentru pahare intre scaune si porturi USB pentru telefoane sau alte dispozitive.

Citeste continuarea articolului 2020 Mercedes-Benz GLB: un nou SUV compact cu sapte locuri!

Conceptul Mercedes-Benz GLB: imagine off-road, tractiune fata si 7 locuri!

A venit si momentul acela, moment in care Mercedes-Benz a prezentat noul GLB Concept. E vorba despre o masina care pregateste un nou produs de serie, "model care ne ofera cateva idei despre ce se poate construi pe o asemenea platforma, alaturi de GLA", conform marcii.

Daca ar trebui sa descriem acest studiu in doar cateva cuvinte, e vorba despre o versiune mai dura a unui crossover de mici dimensiuni, care, prin dimensiunile sale robuste, seamana cu un GLK (precursorul lui GLC).

Din fericire, avem deja cateva informatii esentiale despre GLB, asa ca n-ar fi rau sa incepem cu numerele. In primul rand, masina are 4,62 de m in lungime si un ampatament de 2,82 m care, surpriza, inseamna spatiu interior suficient pentru trei randuri de scaune si sapte pasageri.

Citeste continuarea articolului Conceptul Mercedes-Benz GLB: imagine off-road, tractiune fata si 7 locuri!

Salon Auto Shanghai 2019: Mercedes-Benz prezinta interiorul noului GLB Concept

Urmatorul eveniment auto important din lume este Auto Shanghai 2019 (China), salon care alterneaza cu Beijing Motor Show, loc unde, in 2018, Mercedes-Benz a prezentat oarecum ciudatul Maybach Vision Ultimate Luxury.

Anul acesta, un alt concept la inaltime va fi prezentat in premiera in China si, suntem siguri, nu va fi la fel de controversat ca acea combinatie ciudata sedan-SUV din 2018.

Observata de multe ori in teste, in versiunea camuflata, prima versiune GLB a marcii si-a gasit drumul catre varianta de concept.

Citeste continuarea articolului Salon Auto Shanghai 2019: Mercedes-Benz prezinta interiorul noului GLB Concept
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare