man in black

Lista stiri si informatii despre man in black pe Cars.ro

Stiri si informatii despre man in black

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre man in black publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre man in black, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: trailer, international, lexus rc f

Lexus RC F, vedeta in Man in Black 4: International. Vezi trailerul!

"Man in Black" se intoarce in cinematografe in vara anului viitor, cu al patrulea film al seriei, "International". Trailerul a fost lansat de curand, iar atentia ne-a fost atrasa de faptul ca Lexus RC F a fost masina aleasa de producatori pentru a-i reprezenta pe protectorii Pamantului.

Inca de la primul film Men in Black, masina a fost extrem de importanta pentru a le crea o anumita imagine personajelor principale. Mai intai a fost un Ford LTD Crown, apoi un Ford Taurus si un Ford Galaxie. Acum, Man in Black ajunge la nivel global, iar alegerea a fost una extrem de interesanta. Lexus RC F pare desprins din viitor, iar din unele imagini intelegem ca poate zbura.

Al patrulea film al seriei Man in Black aduce schimbari mari in ceea ce priveste distributia. S-a dorit o intinerire a echipei si nici Will Smith, nici Tommy Lee Jones nu mai fac parte din film. Locurile le-au fost luate de Chris Hemsworth si Liam Neeson, iar o aparitie extrem de importanta in film o va avea Tessa Thompson. Din vechea garda ramane doar Emma Thompson, cea care o interpreteaza pe Agent O, sefa serviciilui Men in Black.

Citeste continuarea articolului Lexus RC F, vedeta in Man in Black 4: International. Vezi trailerul!
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare