facebook

Lista stiri si informatii despre facebook pe Cars.ro

Stiri si informatii despre facebook

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre facebook publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre facebook, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: mark zuckerberg, celebritati, vw, vw golf, hatchback

Fondatorul Facebook si-a schimbat masina! Ce model conduce Mark Zuckerberg?

Majoritatea oamenilor cu multe sute de milioane de euro in conturi au o pasiune comuna: iubesc masinile de lux! Pana la urma nu este nimic anormal in a-ti dori o masina puternica si care sa te evidentieze si mai mult in lumina reflectoarelor. Cum ar fi sa ajungi sa iti permiti sa iti indeplinesti visul pe care il aveai inca de mic copil de a urca la volanul unui bolid cu sute de cai putere sub capota pe care la acea varsta il pilotai in diverse simulatoare sau jocuri pe calculator?!

Cine ar spune nu chiar si unui bolid care costa cateva milioane de euro atunci cand tu ai in cont cateva miliarde? Ei bine, avem si exceptii! Chiar la inceputul anului va povesteam despre Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook – cea mai cunoscuta platforma de socializare din spatiul online – care a surprins pe toata lumea cu masina pe care o conduce.

Desi are o avere estimata la peste 50 miliarde de euro si este recunoscut drept al cincilea cel mai bogat om din lune, Mark a fost surprins in repetate randuri la volanul unui model Volkswagen Golf 5 GTi.

Citeste continuarea articolului Fondatorul Facebook si-a schimbat masina! Ce model conduce Mark Zuckerberg?

Fondatorul Facebook are o masina modesta! Afla ce conduce Mark Zuckerberg!

A pus la punct in cel mai mic detaliu cea mai cunoscuta retea de socializare a momentului - Facebook. Fondatorul acesteia, Mark Zuckerberg invarte banii pe degete dupa ce a dat lovitura in lumea virtual. Insa chiar si asa duce un trai modest si este complet lipsit de fite.

Daca nu ma crezi iti spun ca desi are in cont peste 50 de miliarde de dolari, conduce o masina in valoare de aproximativ 30.000 de dolari. Da, ai citit bine, 30.000 de dolari! Este vorba despre un VW Golf 5 GTI, o masina neagra destul de puternica. Cel putin asta sustin paparazzi care stau pe urmele lui.

Modelul are o transmisie manuala, 200 cai putere sub capota si accelereaza de la 0 la 100 de kilometri pe ora in doar 7,2 secunde. De altfel, fondatorul Facebook a spus ca va dona actiunile in valoare de 45 de miliarde de dolari unei fundatii care are ca scop sustinerea potentialului uman si al egalitatii. Asa ca va ramane in cont cu 5 miliarde de dolari! Suficient pentru a-si cumpara o masina de fite!

Citeste continuarea articolului Fondatorul Facebook are o masina modesta! Afla ce conduce Mark Zuckerberg!
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare