bruchin

Lista stiri si informatii despre bruchin pe Cars.ro

Stiri si informatii despre bruchin

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre bruchin publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre bruchin, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: accident

Planul rosu de interventii a fost activat dupa ce un autobuz plin cu muncitori a fost implicat intr-un grav accident. Video

Un nou accident mortal a avut loc luni dimineata pe DE70-DN6, in dreptul localitatii Buchin din judetul Caras-Severin, fiind implicate o masina si un autobuz plin cu muncitori.

Cele doua autovehicule au fost implicate intr-o coliziune la kilometrul 446, in dreptul localitaiti Buchin, vinovat fiind soferul autoturismului care nu a  adaptat viteza la conditiile de drum si a pierdut controlul asupra directei dupa care a intrat pe contrasens si a lovit in plin un autobuz in care se aflau mai multi muncitori.

Autoritatile au fost nevoite sa activeze planul rosu de interventii, deoarece un apel la numarul de urgenta anuntat un numar de 40-50 de persoane care au fost implicate si care au avut de suferit. Pentru a actionat mai rapid, au fost trimise de  urgenta patru echipaje ISU, o autospeciala SMURD, o autospeciala de transport victime si o masina de descarcerare si una de stingere, pe langa alte opt ambulante SAJ si mai multe echipaje din cadrul Politiei.

Citeste continuarea articolului Planul rosu de interventii a fost activat dupa ce un autobuz plin cu muncitori a fost implicat intr-un grav accident. Video
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare