blocare

Lista stiri si informatii despre blocare pe Cars.ro

Stiri si informatii despre blocare

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre blocare publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre blocare, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: masina, parcare, autobuze, caracatita, parbriz, galati, sectorul 4, ridicare

O soferita a intrat pe interzis si a blocat statia de autobuze. Reactia femeii a surprins soferii.

O soferita a intrat pe interzis si a reusit sa blocheze statia de autobuze, parcandu-si masina unde a crezut de cuviinta. Faptele s-au petrecut in Constanta, mai exact in zona Tomis Nord, in statia de autobuze.

Soferul de autobuz a imortalizat momentul pe o pagina de Facebook unde se posteaza faptele soferilor care nu sunt prieteni cu legea. Mai mult, acesta spune ca a atras atentia femeii care a parcat, o doamne intre doua varste, ca nu mai poate inainta.Raspunsul acesteia a venit ca o gluma: nu sta decat doua minute...

Din pacate, soferul nu a anuntat Politia Locala, deoarece spuna ca incearca sa evite astfel de conflicte. Dupa cateva minute, dupa ce si-a terminat treaba, soferita s-a intors la masina si a plecat, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Citeste continuarea articolului O soferita a intrat pe interzis si a blocat statia de autobuze. Reactia femeii a surprins soferii.

Caracatita de parbriz, noua metoda de blocare a masinilor. Soferii romani vor avea o surpriza neplacuta

Autoritatile din Galati s-au gandit la o noua masura impotriva conducatorilor auto care au parcat neregulamentar. Dispozitivele de imobilizare consta insa cateva mii de euro bucata, asadar, Primaria Galati a gasit o alta solutie, le vor inchiria. Caracatita de parbriz va fi folosita pentru prima oara in Romania, spun reprezentantii administratiei locale. 

Mecanismul de blocare consta in asa numita 'caracatita' care obtureaza vizibilitatea soferului si face imposibil condusul. Dispozitivul este fixat cu ventuze actionate electric care pot fi deblocate numai cu ajutorul unui soft special.

Caracatita are si localizare GPS, pentru a putea vedea daca a ramas pe masina, sau, intr-un fel sau altul, a fost indepartata de pe parbriz. „Vrem sa facem o forma de inchiriere, pretul este de peste o mie de euro pentru un dispozitiv, la care se adauga aplicatia informatica, alte mii de euro. Ideea este sa implementam sistemul cu costuri initiale zero. Vrem 12 dispozitive, in prima faza, vor fi monitorizate prin GPS. 

Citeste continuarea articolului Caracatita de parbriz, noua metoda de blocare a masinilor. Soferii romani vor avea o surpriza neplacuta

Atentie cum si unde parcati in Sectorul 4! Din 2019 vor fi blocate rotile si ridicate masinile

Primaria Sectorului 4 va demara, la sfarsitul lunii ianuarie, activitatea de blocare a rotilor autoturismelor care parcheaza neregulamentar pe locurile de parcare de resedinta sau in parcajele publice amenajate in Sectorul 4.

Conform noului regulament aprobat joi de Consiliul Local al Sectorului 4, vor fi introduse, incepand de anul viitor, tarife pentru ocuparea locurilor de parcare publice, pe termen scurt, sau in sistem de abonament.

”Masura este una de preventie, in sensul ca nu ne dorim sa fim hingherii soferilor. Prima data, cand se blocheaza roata, deblocarea este gratuita si i se ofera conducatorului auto informatii cu privire la noul regulament de parcari publice si prevederile in domeniul parcarilor de resedinta, apoi tarifele vor fi progresive”, a declarat Ioan Gaf-Deac, City Manager in cadrul Primariei Sectorului 4, citat de news.ro.

Potrivit reprezentantului Primariei, la al doilea incident de acest fel, soferii contravenienti vor fi sanctionati cu 50 de lei, la al treilea cu 150 de lei, iar de la al patrulea incident tariful de deblocare va fi de 250 de lei.

Conform regulamentului adoptat la nivelul Sectorului 4, soferii sunt obligati sa ocupe locul de parcare conform specificatiilor lui, sa parcheze pe un singur loc si sa nu ocupe abuziv locurile de parcare destinate persoanelor cu dizabilitati. in acest ultim caz tariful de deblocare este stabilit la 200 de lei, inca de la prima abatere si va putea fi aplicata si masura ridicarii de indata a masinii care stationeaza neregulamentar pe locurile destinate persoanelor cu dizabilitati. Mai mult decat atat, si pentru locurile de parcare destinate incarcarii masinilor electrice, vor fi blocate rotile si va exista un tarif mai mare pentru deblocare, in incercarea de a se face ordine in lucruri.

Conform reprezentantului Primariei, in anumite parcaje va exista si posibilitatea emiterii de abonamente pentru riverani. Cuantumul acestora va fi de 20 de lei pe luna, pentru persoanele fizice si de 40 de lei pe luna, pentru persoanele juridice. Pe langa acestea insa, vor fi, pentru zonele comerciale si locuri in spic disponibile pentru plata pe ora, prin aplicatie, prin SMS, sau chiar prin parcometre.

Citeste continuarea articolului Atentie cum si unde parcati in Sectorul 4! Din 2019 vor fi blocate rotile si ridicate masinile
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare