asamblare

Lista stiri si informatii despre asamblare pe Cars.ro

Stiri si informatii despre asamblare

Citeste cele mai noi stiri si informatii despre asamblare publicate pe Cars.ro! Vezi comentarii si poze despre asamblare, pe Cars.ro!

Te-ar putea interesa: seat, cutii de viteze, transmisie manuala mq281, productie, tesla, video, model 3

SEAT a demarat procesul de asamblare a transmisiei manuale cu sase trepte MQ281

SEAT Components a anuntat recent ca transmisia manuala cu sase trepte MQ281 a Grupului Volkswagen a intrat pe linia de asamblare a uzinei din El Prat de Llobregat, localitate aflata nu departe de Barcelona. Aceeasi cutie de viteze cu sase trepte mai este asamblata la ora actuala si in America de Sud, in cadrul uzinei din Cordoba, Argentina. Oficialii producatorului spaniol sustin ca obiectivul de productie este de 450.000 de unitati pe an! Cutia de viteza cu sase trepte MQ281 este o componenta esentiala la acest moment, urmand sa fie montata pe modelele mai multor producatori din alianta.

Asa cum stim cu totii, din punct de vedere tehnic, cutia de viteze joaca un rol extrem de important atunci cand vorbim despre mecanismele cu ajutorul carora functioneaza o masina. Aceasta cutie de viteze manuala cu sase trepte, denumita MQ281, este cu atat mai importanta cu cat ar urma sa se regaseasca pe mai multe modele produse in perioada urmatoare de producatori precum SEAT, Audi, Skoda sau Volkswagen. Este vorba despre o cutie de viteze performanta, la care specialistii diviziei de componente au lucrat pentru o buna bucata de timp, rezultatul fiind apreciat in cele din urma de specialistii tehnici.

Daca ne uitam la anul 2018, vom observa ca la uzina producatorului spaniol din El Prat au fost asamblate aproximativ 700.000 de cutii de viteze MQ200. De asemenea, trebuie remarcat ca nu mai putin de 56% dintre acestea au fost in cele din urma trimise catre export. In cadrul acestei fabrici a celor de la SEAT de langa Barcelona lucreaza nu mai putin de 1.000 de angajati. Spaniolii au investit mult in aceasta uzina, noile linii de asamblare facand posibila cresterea capacitatii de productie pana la 3.500 de unitati pe zi. In trecut, capacitatea liniei de productie era de doar 3.200 de unitati pe zi.

Citeste continuarea articolului SEAT a demarat procesul de asamblare a transmisiei manuale cu sase trepte MQ281

VIDEO | Cum este construit un automobil Tesla in doar 49 de secunde

Tesla are planuri mari pentru 2019. Vrea sa transforme Model 3 in cel mai vandut model electric din Europa, iar in acest sens a anuntat ca va livra 3.000 de modele pe săptămână pe Bătrânul Continent. Cum va reuși să facă față fabrica din California unei asemenea cereri, ne demonstrează un video postat de americani pe internet.

Mai exact, este vorba despre un video un care este prezentata intreaga linie de asamblare al noului Model 3. Toata munca de productie dureaza doar cateva minute, pentru ca procesul este in mare parte automatizat. Pe repede-inainte, totul dureaza doar 49 de secunde.

Altfel, anul 2018 a fost unul cu adevarat dificil pentru Tesla. Compania lui Elon Musk a inregistrat scaderi la bursa si pierderi de aproape 710 milioane de dolari, in primul trimestru. Compania a cheltuit mult pentru productia Model 3 si a realizat doar 9.800 de unitati, in primele trei luni ale anului, comparativ cu un obiectiv initial de 5.000 de vehicule pe saptamana.

Citeste continuarea articolului VIDEO | Cum este construit un automobil Tesla in doar 49 de secunde
Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare