Soferi, mare atentie! Se modifica viteza legala in localitate?

Soferi, mare atentie! Se modifica viteza legala in localitate?

Ministrul Mediului si cel al Sanatatii au propus modificarea legslatiei rutiere in sensul limitarii vitezei in localitate

Ministrul Mediului si cel al Sanatatii au propus modificarea legslatiei rutiere in sensul limitarii vitezei in localitate, de la 50 km/h la 30 km/h.

Lia Olguta Vasilescu a postat pe Facebook un atac dur inn ceea ce-i priveste pe cei doi membri din Guvern care isi doresc limitarea vitezei din localitate:

„Daca eu v-am zis ca toti baietii astia vin direct de la ospiciu… Cum asa ceva?”, a scris Lia olguta Vasilescu, care a distribuit remarca unui sociolog. Acesta a declarat ca limitarea vitezei nu ar aduce niciun beneficiu sanatatii, sau mediului, ba, din contra, ar crea un adevarat haos.

„Citesc faptul ca ministrul sanatatii si cel al mediului propun modificarea legislatiei rutiere astfel incat viteza in localitate sa fie de maxim 30 km/h. Eu nu stiu ce studii citesc oamenii acestia, dar nu ar aduce nici un beneficiu nici sanatatii, nici mediului si nimanui altcuiva. De fapt, probabil politiei care ar da mai multe amenzi. Totusi, poate se refereau la trotinete si atunci e de inteles” a scris Ionas Vladimir, pe Facebook.

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a facut, sambata, la Iasi, un anunt care provoaca panica printre toti soferii. El a spus ca se intentioneaza limitarea vitezei maxime din localitate la 30 de km/h.

 

 

 

VIDEOCLIPUL ZILEI