VIDEO Urmarire cu focuri de arma in Ilfov. Soferul a scapat. Politistii: "Cu un Logan 0.9 plin de rugina nu prinzi pe nimeni"

Politistii ilfoveni au avut parte, sambata seara, de o urmarire ca in filme.

Politistii din Bragadiru au fost nevoiti sa foloseasca armamentul din dotare, sambata seara, pentru a opri un autoturism BMW al carui sofer nu a oprit la semnal. Dupa o urmarire de cateva minute, Loganul din dotarea oamenilor legii s-a dovedit prea lent pentru BMW, care s-a facut nevazut. Ceva mai tarziu, oamenii legii au descoperit autovehiculul abandonat.

Au fost trase mai multe focuri de arma, atat in plan vertical cat si in directia pneurilor, pentru imobilizarea autoturismului, ulterior masina fiind gasita abandonata in comuna Domnesti, Ilfov. Autoturismul a fost rechizitionat, in urma cercetarii la fata locului constatandu-se ca numerele gasite pe auto erau false", au declarat reprezentantii IPJ Ilfov.

Incidentul a adus din nou in lumina reflectoarelor problema dotarii Politiei Romane. Oamenii legii au profitat de moment pentru a le atrage atentia conducatorilor ca au nevoie de masini noi si mai performante.

"Poate ca existau sanse ca fugarul sa fie prins daca in dotarea Politiei Romane erau autospeciale performante si nu Loganuri din anul 2006 pline de rugina sau cu motor 0.9 litri”, a precizat Sindicatul Europol.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter