Video/ Un tramvai care rula fara vatman a produs un accident in Timisoara

Accident tramvai in Timisoara

 Un tramvai a inceput sa mearga singur din cauza unei pene de curent si din neatentia unei angajate a Serviciului  de Transport Public Timisoara si a provocat un accident in care a fost avariata o masina si un alt tramvai. Garnitura a plecat singura de pe loc, a lovit o masina, iar dupa ce a mai parcurs cateva sute de metri s-a lovit de un alt tramvai si s-a oprit. Intregul incident se datoreaza unei pene de curent, dar si a neatentiei uneia dintre angajatele STPT.

Tramvaiul care a produs accidentul era oprit pe linii intr-o intersectie, fiind blocata din cauza unei pene de curent. Vatmanita a coborat intre timp pentru a verificat problema, insa a uitat sa scoata tramvaiul din viteza, iar intre timp curentul a revenit si tramvaiul a pornit singur fara sa fie controlat.

Mijlocul de transport in comun a lovit un autoturism  care era oprit la semafor, iar dupa alte cateva sute de metri  a intrat intr-un alt tramvai care stationa si s-a oprit in cele din urma, inainte de a provoca vreo tragedie.

In urma impactului dintre cele doua tramvaie, vatmanita tramvaiului lovit si un pasager din garnitura au fost raniti si transportati la spital pentru ingrijiri medicale. In zona respectiva, circulatia a fost oprita pret de cateva minute pentru stabilirea modul in care s-a produs incidentul si s-a deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter