Video. Un taximetrist si-a dat jos clientele pentru ca miroseau a usturoi: "Afara, ca nu va mai suport!"

Taximetrist nervos pentru ca fetele miroseau a usturoi

Totul a fost filmat de camera video instalata la bordul taxiului, iar dialogul este de-a dreptul halucinant. Intregul episod incepe in momentul in care patru tinere se urca intr-un taxi dupa o seara petrecuta in oras, iar in momentul in care conducatorul auto intreaba cine a mancat usturoi pentru ca mirosul este foarte puternic, nimeni nu-i raspunde.

Vizibil deranjat de miros, taximetristul continua sa intrebe care dintre cele patru tinere ii umple masina cu aroma respectiva, pasagera din fata ii transmite ca el trebuie sa le duca la destinatie deoarece nu l-a obligat nimeni sa-si aleaga aceasta meserie. Dupa ce dialogul continua oarecum civilizat, soferul explicandu-le ca sunt foarte rare cazurile in care clientii sai au astfel de probleme, acesta franeaza si le transmite clar: „Afară din masina mea! Nu mai suport”.

Cursa se incheie cu cele patru fete din orasul rus Maikov coborand din autoturism total nemultumit de atitudinea conducatorului auto. Mai mult, acestea au facut o plnagere impotriva soferului, iar la ancheta s-au descoperit imaginile din filmuletul de mai sus, care le ofera detalii celor care au cercetat cazul.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter