Video | Soferul unui BMW din Galati a vrut sa bata un pieton, insa a avut o mare surpriza. Ce a patit

Sofer BMW Galati Cutit

Galatenii au fost martorii unui incident incredibil petrecut intr-o intersectie circulata din oras dupa ce un barbat a vrut sa-i aplice o corectie unui pieton indisciplinat. Pe imaginile inregistrate de camerele de filmat au fost inregistrate scene desprinse din filmele care se puteau incheia insa dramatic.

Un sofer a fost nemultumit de comportamentul avut de un pieton in jurul unei treceri de pietoni si a incercat sa ii aplice o corectie. Pietonul a fost pus rapid la pamant de soferul care se afla la volanul unui BMW, insa lucrurile au luat o turnura dramatica in momentul in care cel aflat in defensive a scos un cutit si a inceput sa il alerge pe sofer.

Pietonul, cel care se pare ca este un om al strazi, a inceput sa il alerge pe sofer pe carosabil si a fost la un pas sa il injunghie la un moment dat. Incidentul mai putin obisnuit s-a incheiat dupa interventia unui echipaj din cadrul Politiei Locale care a oprit intreaga disputa prin imobilizarea pietonului agresiv.

Conform reprezentantilor Inspectoratului de Politie al Judetului Galati, pe numele barbatului care detinea arma alba a fost deschis un dosar penal pentru amenintare, fiind cercetat in libertate in urmatoarea perioada.

Pietonul a declarat in fata politistilor ca el doar a incercat sa se apere de furia soferului care i-ar fi adresat cateva cuvinte dure in timp ce se afla in masina. Victima s-a scuzat si el si a declarat ca a inceput sa fie dur cu atacatorul doar in momentul in care a vazut ca avea un cutit asupra lui.

Incidentele in trafic au devenit din ce in ce mai dese in tara noastra, iar de multe ori pornesc din cauza lipsei de educatie rutiera a pietonilor, preucum si a multor soferi. Cei mai multi dintre cei aflati in trafic la orele de varf resimt o stare de nervozitate cauzata in general de aglomeratii, iar de acolo pana la un conflict fizic mai este doar un pas. Puteti vizualiza video aici.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter