Video. Sofer batut si incatusat de politisti in spital, dupa ce agentii i-ar fi refuzat recoltarea probelor de sange!

Sofer batut si incatusat de politisti in spital

Scene violente au fost surprinse de un barbat care sustine ca a fost agresat fizic de politistii de la rutiera, pe motiv ca a refuzat recoltarea probelor biologice. Imaginile au fost surprinse la INML „Mina Minovici” din Capitala si ii arata pe agenti cum il bruscheaza, il iau cu forta pe sofer din incapere si il trantesc la pamant.

Barbatul agresat sustine ca in luna martie a fost oprit de oamenii legii pe o strada din Bucuresti si i s-a solicitat verificarea cu etilotestul, pe care a refuzat-o, oferindu-se sa dea proba de sange. A mers impreuna cu agentii la un cabinet si, potrivit, relatarilor barbatului, medicii nu au recoltat probe. Bucuresteanul sustine ca politistii sunt cei care au impiedicat recoltarea sangelui in vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe inregistrare se vede cum barbatul cere sa fie prelevate probe, insa politistii refuza. Lucrurile degenereaza si victima este scoasa cu forta din cabinet, si ulterior, agresata fizic de politisti si incatusata.

Conducatorul auto care sustine ca este nevinovat s-a ales cu dosar penal si a ramas fara permisul auto. Acesta are certificat medico-legal eliberat pe o perioada de 1-2 zile, pentru leziuni traumatice, si vrea sa intenteze proces agentilor care l-au agresat.

Declaratia integrala a barbatului, raspunsul autoritatilor si clipul filmat de soferul agresat pot fi accesate pe B1.ro

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter