Video: Un sofer de Audi a distrus 11 masini in valoare de 1 milion de euro

Momentul in care un sofer face praf 11 masini de lux, printre care si un McLaren, un Porsche si un Bentley, a fost surprins de camerele de supraveghere.

Accident Audi Marea Britanie

Pare o scena desprinsa din filmul “Fast and Furious”, insa nu este deloc asa. Accidentul a avut loc pe o strada din Chelsea. In cateva minute, soferul teribilist a reusit sa faca praf peste 1 milion de euro. In imagini se vede cum conducatorul unui Audi Q7 4x4 pierde controlul masinii si se izbeste cu putere in autovehiculele parcate pe marginea drumului.

Oamenii care locuiesc in zona s-au ingrozit: “Am crezut ca a fost o explozie sau ca s-a prabusit un elicopter”. “Soferul a reusit sa coboare din masina. Ea ranit si a inceput sa spuna ca este urmarit”, a declarat o femeie, adaugand ca accidentul a parut mai degraba o scena din “Fast and Furious”.

Totodata, oamenii spun ca a fost un miracol ca nu era nimeni pe strada in momentul accidentului, fiind un cartier cu multe restaurante si baruri. Soferul a fost transportat de urgenta la spital, insa starea lui este una stabile, potrivit Daily Mail.

Pagubele se ridica la peste 500.000 de euro, multe dintre masinile parcate pe trotuar fiind grav avariate. Mai exact, 11 masini au fost distruse in accident, printre care si un McLaren, Un Porsche Cayenne, un Bentley Bentayga, un Porsche 911, si doua Audi Q7.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter