VIDEO SOCANT! 17 oameni spulberati la un eveniment de masini tunate

Un accident deosebit de grav a avut loc joi seara, in Stevenage (Marea Britanie), la un concurs de masini tunate.

Accidentul a avut loc cu putin inainte de ora 22:00 (ora locala), in Stevenage, o localitate aflata la aproximativ 30 de kilometri nord de Londra, atunci cand o Toyota a iesit in calea unui Nissan 350z, ce mergea cu aproximativ 80 de kilometri la ora. Soferul din Nissan a pierdut controlul volanului si a intrat direct in spectatorii care asistau la reprezentatie. In total, 17 persoane au fost ranite.

Martorii au povestit scene halucinante, cu spectatori aruncati la cativa metri departare si tipete de durere care acopereau pana si zgomotele motoarelor turate.

Conform Mirror Online, localnicii au depus in mai multe randuri plangeri impotriva organizatorilor evenimentului, acuzand ca intrecerea era una periculoasa, iar o tragedie statea sa se intample.

"Nu avem scuze pentru cursele de masini, noi organizam intalniri. Parcam si admiram masinile, am avut si familii care au venit aici in trecut. Facem asta de 10 ani. Dar nu putem controla pe toata lumea. Nu suntem vitezomani, sunt doar entuziasti ai masinilor", s-a aparat organizatorul evenimentului.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter