Video: Scandal in trafic! O Dacie veche sifoneaza serios un BMW

Nu vezi in fiecare zi momentul in care un sofer de Dacie veche intra intr-un BMW. Localitatea Dascalu, din Ilfov, a aratat ieri ca intr-un joc de GTA.

Dacia Accident BMW

Se intampla in Romania! Un incident violent a fost filmat si a ajuns pe retelele de socializare. In video, se poate vedea cum mai multe persoane s-au luat la bataie, dar au decis sa foloseasca si masinile, exact ca in jocul video Grand Theft Auto.

Conform martorilor, bataia a inceput de la un mic incident care s-a produs in timpul zilei. Nu va ganditi ca a fost ceva foarte grav... un sofer de maxi taxi nu a vrut sa opreasca intre statii, la cererea a doi calatori din comuna Dascalu.

Drept urmare, cei doi l-ar fi agresat pe sofer, iar acesta s-a reintors, cu gandul de a se razbuna. Soferul, originar din localitatea Stefanesti, si-a luat mai multe rude si s-a intors in comuna Dascalu, pentru a le da o lectie celor doi.

Politia din Otopeni a intervenit la locul faptei si mai multe persoane au fost duse la sectie si audiate. Dupa cum era de asteptat, au fost si raniti: soferul in varsta de 38 de ani dar si un tanar de 27 de ani din comuna Dascalu. Un dosar penal a fost deschis pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii publice.

Videoclipul zilei
CONDUS SPORTIV - DE CE NU ESTE BUN PENTRU MASINA TA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter