Video. Politisti umiliti de traficantii de tigari din Suceava! Agentii, neputinciosi intr-o urmarire ca-n filme

PoliÅ£ia Română și-a demonstrat din nou carenÅ£ele într-o misiune de urmărire a unor traficanÅ£i de Å£igări din Suceava. AgenÅ£ii de la Rutieră s-au plâns în ultima perioadă de mai multe ori din cauza dotărilor modeste pe care le au, iar acest lucru a fost confirmat și de o cursă nebună pe drumurile din Suceava.

Un echipaj de poliÅ£ie care urmărea un contrabandit de Å£igări a fost blocat în trafic de două mașini care însoÅ£eau marfa. TraficanÅ£ii nu i-au lăsat pe agenÅ£i să ajungă la mașina în care erau Å£igările reușind să blocheze alternativ cele două benzi de circulaÅ£ie.

Autoturismele aveau numere înregistrate în Marea Britanei și nu au fost prinși de poliÅ£iștii rutieri din Suceava în ciuda urmăririi spectaculoase care a avut loc pe mai multe porÅ£iuni de drum din judeÅ£.

Contrabanda cu Å£igări este una dintre infracÅ£iunile care se petrec cel mai des în regiunea respectivă. Rămâne de văzut dacă organele legii vor reuși să-i identifice și să-i pedepsească pe cei care le-au predat o lecÅ£ie pe care nu o vor uita.

Newsletter

Whatsapp