VIDEO | O femeie de 52 de ani a provocat haos la volanul unei rulote

O femeie de 52 de ani a provocat un adevarat haos pe o autostrada din Statele Unite, dupa ce a furat o rulota. A rezultat o urmarire ca in filme, iar imaginile surprinse de televiziuni au facut imediat inconjurul lumii.

Femeia a furat autovehiculul dintr-o parcare speciala pentru rulote, din zona Los Angeles, iar in interior se aflau si doi catei. Cand politistii au descoperit furtul, au pornit in urmarirea rulotei. Femeia de la volan nu a avut niciun fel de consideratie pentru ceilalti participanti in trafic - a lovit tot ce i-a stat in cale, avariind sapte masini. Rulota insasi a suferit avarii importante. Chiar si asa, femeia putea scapa de politisti, daca acestia nu ar fi cerut ajutor aerian.

Cursa nebuna a luat sfarsit cand femeia a pierdut controlul volanului, dupa ce a lovit un alt autoturism din trafic, iar rulota a fost aruncata intr-un copac. Suspecta de la volan a incercat sa fuga de la locul accidentului, dar a fost retinuta la scurt timp de politisti. In urma ei a lasat cateva masini distruse, dar si mai multi soferi raniti. Unul dintre ei este intr-o stare mai grava, dupa ce s-a ales cu sase coaste rupte si cu un plaman perforat.

Newsletter

Whatsapp