VIDEO Motociclist belgian, rupt in bataie de ciobanii din Bistrita

Un turist belgian a ajuns in stare grava la spitalul din Bistrita, dupa ce a fost rupt in bataie de un grup de ciobani din Bistrita-Nasaud. Politia a deschis o ancheta dupa ce filmul incidentelor a ajuns pe internet.

Incidentul a avut loc joi, cand belgianul se plimba cu motocicleta in zona lacului Colibita. Acesta era insotit de doi ghizi bistriteni, care au filmat incidentele si au postat imaginile pe internet. Totul a pornit cand belgianul si-a ambalat prea tare motorul, iar doi cai aflati pe o pasune din apropiere s-au speriat si au rasturnat o caruta.

Nimeni nu a fost ranit in urma accidentului, insa ciobanii din zona s-au enervat la culme. In momentul in care belgianul s-a apropiat sa le ceara scuze si, eventual, sa le plateasca pagubele, acestia l-au luat la bataie. In imagini se poate vedea cum motociclistul este lovit atunci cand vine sa le ceara scuze ciobanilor.

Dupa ce este lovit in prima faza, belgianul a coborat de pe motocicleta si a luat-o la fuga. La un moment dat s-a impiedicat insa, fiind ajuns din urma de ciobanii inarmati cu bate. Urmeaza scene halucinante, in care belgianul este batut cu bestialitate, timp de cateva minute.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
DEZAVANTAJELE CUMPARARII UNEI MASINI FOLOSITE CA TAXI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter