Video: Metrul de autostrada construit de Stefan Mandachi a fost vandalizat

Metru autostrada vandalizat

Cu toate ca a provocat valva, se pare ca metrul de autostrada construit simbolic de afaceristul Stefan Mandachi, in semn de protest fata de infrastructura rutiera din Romania, a fost vandalizat.

Potrivit martorilor, faptele au avut loc miercuri si dupa cum se vede intr-un video postat pe Facebook, borna kilometrica pe cars scrie „1 metru de autostrada” a fost distrusa.

Stefan Mandachi a declarat ca borna a fost lovita de un individ care a dat cu piciorul in ea, iar panourile au fost doborate de vant.

Mai mult, acesta a spus ca nu stie cine ar fi putut vandaliza metrul de autostrada si ca mii de oameni au venit in zona pentru a face fotografii, de la inaugurarea acestuia din 15 martie.

Totusi, Mandachi nu renunta si a adaugat ca va duce indicatorul la reparat si il va instala din nou.

Pentru cei ce nu stiu, protestul omului de afaceri sucevean a fost un semnal de alarma ca Romania vrea autostrazi si a reusit sa mobilizeze un numar mare de oameni.

„Lucrarea” a fost inaugurata pe 15 martie, ora 15:00, si tot atunci, multi romani si chiar si lantul de restaurante Spartan detinut de Mandachi, si-au intrerupt activitatea in semn de protest.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter