VIDEO Incident incredibil in traficul din Bucuresti: un tramvai impinge un BMW care circula pe linii

VIDEO Incident incredibil in traficul din Bucuresti: un tramvai impinge un BMW care circula pe linii

Un incident incredibil a avut loc, duminica, in traficul din Bucuresti, intre vatmanul unui tramvai si soferul unui BMW care circula pe linii.

Un sofer bucurestean a avut parte de un eveniment cu totul incredibil, duminica, pe Bulevardul Regina Maria, din Capitala. Barbatul s-a ales cu masina sifonata, cu amenda si cu permisul suspendat pe 30 de zile, dupa un conflict cu vatmanul unui tramvai.

In imaginile postate pe internet se vede cum automobilul marca BMW opreste la semafor pe linii, iar in spatele sau soseste tramvaiul. Cand semaforul se schimba pe culoarea verde, vatmanul reactioneaza mai repede si impinge cativa metri masina. Soferul BMW-ul opreste si incearca sa coboare, dar tramvaiul ii da din nou branci. Pana la urma, BMW-ul trece pe partea destinata masinilor si opreste, soferul se da jos si porneste un conflict verbal cu vatmanul. Se aude cum da cu pumnul in tramvai, in timp ce-i cere vatmanului sa coboare.

Da-te la o parte! Ce cauti pe linie!”, se aude cum spune vatmanul, in timp ce vociferarile soferului BMW-ului continua.

Intr-un alt clip postat online, schimbul de replici intre cei doi este mai lung.

Pai isi bate joc, pune frana, pleaca, ne jucam…Hai ca mergem la Politie, bine. Ne vedem la Politie, nu ma dau jos. Ba, pleaca de aici tupeistule, esti nesimtit”, se mai aude vatmanul, in timp ce soferul autoturismului insista fie sa urce in tramvai, fie sa coboare vatmanul.

Sofer: ”Da-te jos!

Vatman: ”Nu vreau!

La un moment dat, autoturismul si tramvaiul parasesc intersectia. BMW-ul este parcat pe dreapta, iar tramvaiul opreste in statie. soferul masinii vine din nou langa tramvai si se aude cum loveste cu pumnul.

Pe imagini se aude cum unul dintre pasageri suna la 112 si anunta incidentul, povestind: ”Da cu pumnul in usa la tramvai”.

Vatman: ”Ba, fraiere, te duci la puscarie!

Sofer: ”Ba, esti nebun!

Vatman: ”Tu esti nebun!

Sofer: ”De ce ai dat in mine?

Vatman: ”O sa afli la politie de ce”.

Ulterior, Brigada Rutiera a Capitalei a precizat, pentru News.ro, ca soferul autovehiculului se face vinovat de faptul ca nu a eliberat calea pentru tramvai si nici nu a notificat accidentul. Barbatul a fost amendat si i s-a retinut permisul pentru 30 de zile.

VIDEOCLIPUL ZILEI