VIDEO | Imagini incredibile in Iasi. Soferul unui Audi, la un pas sa provoace o tragedie

Imagini incredibile au fost surprinse pe o sosea din Iasi, unde soferul unui Audi a fost la un pas de a provoca o adevarata tragedie.

In imaginile postate pe internet de soferul unui camion se poate vedea cum soferul unui Audi se angajeaza intr-o depasire extrem de periculoasa, pe linie continua, intr-o curba. Soferul teribilist a evitat in ultima secunda impactul cu un autoturism Volkswagen care circula regulamentar, din sens opus.

In video se poate vedea cum soferul masinii Audi a evitat in ultima secunda accidentul. A tras atat de tare de volan, incat a fost la un pas sa piarda controlul masinii. Bolidul sau a intrat in derapaj, dupa ce a prins o portiune de pamant de la marginea soselei, si a fost la un pas sa se rastoarne.

Soferul teribilist a reusit totusi sa isi tina sub control bolidul. Insa in loc sa incetineasca, el si-a continuat cursa nebuna.

Politistii s-au autosesizat in aceasta speta, insa sunt sanse slabe ca soferul teribilist sa pateasca ceva. Asta pentru ca legea il protejeaza. Camerele de bord nu sunt considerate mijloace omologate. Orice sanctiune aplicata de politisti ar putea fi anulata in instanta.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter