VIDEO Imagini incredibile intr-un autobuz din Cluj, in momentul in care un adolescent sare in fata masinii

Imagini incredibile au fost surprinse de camerele de supraveghere dintr-un autobuz al Regiei de transport din Cluj.

Mai multi calatori s-au ales ca rani usoare, intr-un autobuz al regiei de transport din orasul Cluj Napoca, dupa ce soferul a franat brusc pentru a evita un tanar care a sarit in fata sa.

Pe imaginile surprinse de camera de supraveghere din cabina soferului se poate observa cum, un tanar care astepta la o trecere de pietoni semaforizata, s-a hotarat sa treaca strada pe culoarea rosie, chiar in fata autobuzului. Tanarul a incercat sa profite de faptul ca pe sensul celelalt nu era nicio masina, insa a uitat sa se asigure si din partea stanga. Baiatul a pornit in traversarea strazii, insa cand soferul l-a claxonat a rupt-o la fuga si s-a facut nevazut.

Soferul autobuzului a dat dovada de o incredibila viteza de reactie, pentru ca tanarul a sarit in fata sa cand autobuzul era la doar cativa metri de trecerea de pietoni. Barbatul a franat brusc, aruncandu-i pe calatori prin masina. Cei care stateau pe scaune au fost dati ca capul de locurile din fata, iar cei care se pregateau sa coboare si erau in picioare au fost pur si simplu aruncati pe jos.

Dintre calatori, o femeie de 66 de ani a fost cea mai grav ranita, dupa ce a dat cu capul de barele de metal. Ea a solicitat interventia medicilor. Politistii incearca sa dea acum de tanarul din cauza caruia a avut loc accidentul. Pe langa traversare neregulamentare, el risca sa fie acuzat si de vatamare corporala din culpa.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter