VIDEO: Filmare cu drona pe autostrada A10 Turda – Sebes! Cand se deschide noua portiune

Constructia lotului 1 de pe A10 se desfasoara in continuare extrem de greu, iar deschiderea circulatiei pana la finalul anului este imposibila.

Autostrada A10 Turda – Sebes

In acest moment sunt probleme mari la nodul rutier Sebes, acolo unde se efectueaza lucrari ampe pentru breteaua care va lega A10 de A1 pe sensul de mers Alba Iulia-Sebes-Sibiu. Pana acum au o fost incheiate cele mai importante lucrari in zona si a fost montat tablierul metalic la bretelele 2 si 5.

Situatia este una mai buna la Lancram, acolo unde a fost finalizat supratraversarea pe care DN7 o va avea la autostrada, insa se mai asteapta avizele din partea Politi pentru a se muta circulatia.

La Oarda, lucrurile nu s-au miscat vizibil de cateva luni bune, in ciuda faptului ca in zona au fost reclamatii cu privire la zgomotul facut de utilajele folosite de constructor. In zona respectiva au fost montati doar parapeti metalici, stalpi de iluminat si s-a turnat al 2-lea strat de asfalt in anumite zone.

Marea problema din aceasta autostrada ramane nodul rutier Alba Iulia Nord, acolo unde s-au ridicat 2 grinzi din tablier metalic. Stalpii de inalta tensiune nu au fost relocati nici in acest moment.

CNAIR a promis de mai multe ori ca Lotul 1 din Autostrada Sebes – Turda va fi incheiat pana la finalul lui 2019, dar acest lucru este imposibil.

Imaginile surprinse de o drona arata cu totul altceva, iar realitatea este departe de promisiunile facute.
Conform unor specialisti, deschiderea Lotului 1 din Autostrada Sebes – Turda va avea loc cel mai probabil in primavara lui 2020. Frigul care si-a facut simtita prezentat in ultimele zile va impiedica si mai mult muncitorii care nu s-au grabit sa incheie proiectul.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
BMW SERIA 8 SECOND HAND - CE PRET ARE IN ROMANIA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter