VIDEO Autobuzul autonom de la Ploiesti. Soferul l-a uitat in viteza si a plecat singur in cursa

Autobuzul autonom de la Ploiesti. Soferul l-a uitat in viteza si a plecat singur in cursa

Un incident demn de cascadorii rasului a avut loc in Ploiesti, cu unul dintre autobuzele regiei autonome de transport. Incidentul a fost filmat de un martor, iar imaginile au devenit in scurt timp virale pe internet.

Ploiestiul este primul oras din Romania care se poate lauda cu transport in comun autonom, adica folosind autovehicule care se conduc singure. In cazul urbei din sud-estul Romaniei, totul a fost din greseala. In zona Teleajen, un sofer angajat al TCE a uitat autobuzul pe care il conducea in viteza si, dupa ce a coborat, usile s-au inchis automat, iar vehiculul a luat-o din loc.

Imaginile surprinse de un alt sofer sunt de-a dreptul hilare, ele aratandu-l pe soferul nostru neatent cand alearga pe langa autobuz si incearca sa deschida usile. Totul s-a soldat doar cu pagube materiale, pentru ca in autobuz nu se aflau calatori. Mastodontul a lovit totusi o masina parcata si a un stalp de electricitate.

Pe imagini se mai poate vedea cum doi pietoni s-au ferit in ultimul moment din calea autobuzului. E adevarat ca reactia lor a fost lenta, pentru ca autobuzul nu avea viteza.

Oficialii regiei de transport din Ploiesti au refuzat sa comenteze incidentul, insa politistii au fost ceva mai deschisi. Reprezentantii IPJ Prahova au anuntat ca soferul neglijent a fost amendat cu 580 de lei. Ramane de vazut cine va plati daunele provocate. Cel mai probabil, atentia asiguratorilor se va indrepta spre regia de transport.

Mai grav este ca vorbim despre unul dintre autobuzele abia cumparate de Primaria din Ploiesti pentru TCE. Contractul pentru cele 50 de autobuze valoreaza putin peste 38 de milioane de lei. Un calcul simplu arata ca valoarea unui singur autobuz se apropie de 170.000 de euro.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE INLOCUIESC CEL MAI GREU LA UN LOGAN?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter