Victorie pentru angajatii Dacia, in urma grevelor! Salarii mai mari si bonusuri pentru toti muncitorii

Articol scris de M. Alexandrescu, in data de 20 Mai 2019

Angajatii Dacia care au facut greva si au amenintat ca vor continua cu protestele vor primi bani in plus la salariu si bonusuri din partea companiei. Sindicatul muncitorilor de la Mioveni a ajuns la un acord cu sefii in vederea semnarii contractului colectiv de munca pe 2019.

Remuneratia creste cu 400 de lei, incepand cu aceasta luna si inca 80 de lei, incepand cu luna octombrie, dar si bonusuri constand in prime de vacanta si de sarbatori, pe care le primeau si inainte. Mai mult decat atat, contractul colectiv prevede recompense financiare in valoare de 1.600 de euro.

Initial, muncitorii au cerut o crestere de 1000 de lei brut, astfel salariul minim ajungand pana la 3200 de lei. Compania le-a acordat, la momentul respectiv, 250 de lei incepand cu luna aprilie si inca 50 de lei, incepand cu luna octombrie.

Nemultumit de oferta, sindicatul a amenintat cu greva, iar conducerea au fost de acord sa inainteze o oferta mai buna. Astfel, muncitorii se pot bucura de luna aceasta de un salariu marit cu 400 de lei pentru fiecare.

Angajatii de la Mioveni au si alte facilitati, pe langa cresterea salariala. Cine lucreaza in companie primeste o reducere de 9% la achizitionarea unui automobil marca Dacia sau Renault, conform informatiilor vehiculate in presa locala din Arges.

Si la service exista reduceri substantiale. Manopera costa cu 8% mai putin, iar piesele de schimb din gama Renault/Nissan sunt oferite cu o reducere de 10% din pretul de lista.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Anunturi Auto
Ai o masina de vanzare? Adauga un anunt gratuit pe cel mai dinamic site auto din Romania!
Adauga anunt
Facebook
 

Iti mai recomandam

Un incident incredibil a fost filmat de mai multi soferi care au trecut, duminica, pe Autostrada Transilvania. Acestia au avut surpriza sa dea nas in nas cu un biciclist inconstient,...
de - 17 Iunie 2019
Scene de o gravitate iesite din comun petrecute in judetul Timis dupa ce un conducator auto a semnalizat sa opreasca de catre un echipaj de politie. Soferul a refuzat sa...
de - 17 Iunie 2019
Locuieste in Italia de mai bine de sapte ani, insa niciodata nu a trait un episod similar cu cel petrecut in acest weekend, cand a devenit cunoscut in intraga tara...
de - 17 Iunie 2019
Cea mai asteptata lucrare de infrastructura din Bucuresti este tot mai aproape de a fi data in folosinta. Este vorba despre Magistrala 5 de Metrou, sectiunea Raul Doamnei - Eroilor...
de - 16 Iunie 2019

Cele mai noi anunturi

2400.00 EUR - 17 Iunie 2019
4700.00 EUR - 17 Iunie 2019
5500.00 EUR - 17 Iunie 2019
3100.00 EUR - 17 Iunie 2019
Youtube Channel
Trimite-ne un pont
Ai o informatie care poate reprezenta o stire?
Ai filmat un eveniment important?
Contacteaza-ne
Newsletter
Aboneaza-te la newsletter!
Abonare