Vesti proaste pentru unii soferi. Se scumpesc politele RCA

scumpire asigurari rca

Vesti proaste pentru unii soferi. Asigurarile se vor scumpi pentru mai multe categorii de soferi si masini. Cei care vor avea cel mai mult de suferit sunt soferii care nu au niciun accident in istoric si masinile cu motoarele mici.  

Conform noilor scumpiri, in functie de asigurator, acelasi sofer cu aceeasi masina poate plati de la cel mai mic tarif de pe piata la dublul aceestei sume. O alta schimbare nejustificata este aceea a masinilor cu motoare de 1,6 cmc a caror proprietari, vor plati mai mult decat in cazul unei masini cu motor mai mare. 

De asemenea, acest sistem de tarifare, aproape dublu, de la o companie de sigurari la alta, pentru acelasi autoturism si proprietar, face ca cetatenii sa se indrepte catre cele mai ieftine 2,3 companii, formand astfel un monopol si o concentrare a pietei in mainile a 1,2, 3 jucatori.

Soferii care vor sa isi consulte istoicul masinii o pot face incepand cu acest an, apeland la o baza de date numita AIDA, diferita de cea de anul trecuta, CEDAM.

Presedintele BAAR, Madalin Rosu a tinut sa explice faptul ca AIDA este o aplicatie informatica noua, construita de la zero, care poseda o serie de functionalitati extinse ce fac posibila conectarea in viitor cu alte sisteme importante, cum ar fi sistemul de vignete sau sistemul DRPCIV, spune economica.net.

 

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter