Vesti proaste pentru soferi. Se vor intoarce in salile de examen

soferi abateri permis auto

Orice posesor de permis de conducere care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa sustina din nou examenul scris pentru a-si putea recupra carnetul, informeaza rtv.net.

Posesorii de permise care vor cadea in ”abatere” vor sustine, din nou, examenul scris. Evident, o astfel de informatie este de natura sa ii puna serios pe ganduri pe aceia carora le place ”riscul” si considera ca vor avea norocul sa nu ia contact cu un filtru al Politiei Rutiere. Mai mult, persoanele care nu au absolvit 10 clase… nu vor mai putea sustine examenul pentru permisul auto – scopul fiind acela de a-i convinge pe multi adolescenti sa nu abandoneze studiile.

O noua regula a intrat in vigoare de la 1 iulie. Pentru ca un cetatean sa poata obtine permisul de conducere, trebuie sa indeplineasca si urmatoarea conditie: sa aiba minimum 11 clase terminate, conform puterea.ro.

De asemenea, pentru persoanele in varsta – care conduc – vor avea loc, mai des, controale medicale. Soferii care au abateri vor fi consiliati psihologic, potrivit aceleiasi surse. De mentionat ca aceste schimbari, vor a avea loc pentru urmatorii patru ani.

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
MAZDA CX-5: CE PRET AU VARIANTELE SECOND HAND
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter