Vesti bune de la autoritati. Un sector de pe Autostrada Comarnic - Brasov va fi dat in folosinta in acest an

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a facut o vizita de lucru pe santierul autostrazii Comarnic - Brasov.

Lucrarile de infrastructura merg inainte in Romania, in ciuda restrictiilor impuse de autoritati din cauza epidemiei de coronavirus. Inclusiv pe santierul mult asteptatei autostrazi care va lega Capitala de Brasov, lucrurile au inceput sa se miste.

Ministrul Lucian Bode a vizitat, vineri, santierul sectorului Predeal – Cristian, parte a lotului 2 din Autostrada Comarnic - Brasov, pentru a verifica stadiul lucrarilor la fata locului. Iar impresiile au fost unele pozitive, concluzia ministrului fiind ca lotul mai sus mentionat putand fi dat in folosinta chiar pana la finalul anului.

Mobilizarea antreprenorului este una foarte buna, lucru pe care l-am vazut si pe alte santiere unde lucreaza romani. Este un lucru foarte bun ca santierele sunt deschise pentru ca in acest fel putem stimula economia. Infrastructura este un domeniu vital in aceste momente si de aceea cred ca trebuie sa ne aplecam cu precadere asupra tuturor investitiilor atat de necesare.

(...) Stiu ca nu aveti probleme cu platile din partea Companiei de Autostrazi, ca sunteti mobilizati si lucrati in doua schimburi, ca aveti front de lucru si ca puteti da in trafic, anul acesta, obiectivul pe care lucrati. Vremea va permite sa turnati asfalt si va rog sa mentineti ritmul de lucru. (...) Am incredere ca va respectati termenele si ca romanii vor putea utiliza acest sector de autostrada, in acest an”, a spus ministrul Lucian Bode.

Lucrarile pe sectorul Predeal - Cristian sunt executate de asocierea SC Alpenside SRL - SC Specialist Consulting SRL, in baza unui contract semnat cu statul roman in valoare de 118.019.701,80 lei fara TVA (25 de milioane de euro). Proiectul prevede o perioada de 6 luni pentru proiectare si 18 luni pentru executare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CUM ITI DAI SEAMA CA AI O CUTIE DE VITEZE DEFECTA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter