Vama Nadlac, blocata de TIR-uri. Masinile au format o coada de 16 kilometri

Punctul de trecere al frontierei de la Nadlac a fost blocat, luni dimineata, de TIR-uri.

O coada de aproximativ 16 kilometri s-a format, luni dimineata, la Vama Nadlac, pe sensul de iesire din tara. Valorile ridicate ale traficului s-au datorat faptului ca foarte multi romani au ales sa iasa din tara la inceputul acestei saptamani. In ultimele 24 de ore, prin punctele de trecere ale frontierei au trecut aproape 220.000 de cetateni, romani si straini. Dintre acestia, peste 85.000 au fost pe sensul de intrare in tara, iar aproape 135.000 pe sensul de iesire.

Din cauza aglomeratiei, la Vama Nadlac, politistii de frontiera au decis sa blocheze trecerea masinilor de mare tonaj, pana la revenirea la fluxul normal. In acest sens, politistii le recomanda soferilor care vor sa treaca in Ungaria sa foloseasca si celelalte puncte de frontiera, PFT Varsand (Arad) pentru traficul greu, respectiv PFT Turnu (Arad) pentru traficul usor.

Doar in ultimele 24 de ore, politistii de frontiera au constatat 46 de fapte ilegale si au aplicat amenzi in valoare totala de 15.500 lei. De asemenea, le-a fost interzisa intrarea in tara pentru 18 cetateni straini, iar altor 10 cetateni romani le-a fost interzis sa paraseasca teritoriul Romaniei.

Videoclipul zilei
INTRETINERE MASINA: CE SCHIMBAM SI LA CATI KM?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter