Utilajele ar fi disparut la cateva ore dupa ce au fost demarate lucrarile de realizare a drumului expres Craiova-Pitesti

Fara utilaje la drumul expres Criova Pitesti

Razboiul politic in care se afla Romania de cateva saptamani scoate la iveala situatii de-a dreptul triste, care arata cat de mult le pasa alesilor de oamenii de rand. 

Miercuri, in prezenta mai multor oficialitati locale, dar si membri ai guvernului sau Parlamentului Romaniei, au fost demarate lucrarile pentru realizarea drumului expres, care va lega Craiova de Bucuresti. Potrivit unor informatii furnizate de reprezentantii unei alte formatiuni politice, imediat dupa inaugurarea lucrarilor, toate utilajele, care se aflau in zona, la momentul sosirii demnitarilor, ar fi disparut ca prin minune.

Mai mult, in fotografia prezentata se poate observa ca la punctul de plecare nu mai exista nici tipenie de om. 

Oficial, startul oficial al lucrarilor la drumul expres Craiova-Slatina-Pitesti a fost dat, miercuri, iar centura de ocolire a orasului Bals, parte a acestui drum, va fi primul tronson finalizat, pana la finalul acestui an.

Exista insa si o mica problema in acest sens. Lucrarile nu pot incepe la primul tronson intrucat studiul de fezabilitate, care s-a facut in 2007 si a costat aproape 13 milioane de euro fara TVA, trebuie obligatoriu modificat. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter