Dauna totala pe A1, unde un urs a fost lovit de patru autoturisme. Mai multe persoane au suferit atacuri de panica

Indiferenta autoritatilor face din nou victime si pagube importante pe autostrazile de la noi din tara.

Urs lovit de patru autoturisme, pe A1

Un incident deosebit de grav a avut loc vineri noapte pe Autostrada A1, segmentul Sibiu - Deva, in zona localitatii Aciliu, la kilometrul 273. Un urs patruns pe partea carosabila a fost lovit in plin de patru autoturisme. Animalul a murit, iar masinile implicate au sferit avarii importante.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu au declarat ca un echipaj de prim-ajutor calificat SMURD a intervenit pentru acordarea de ingrijiri medicale pentru doi copii cu stare de panica, dupa ce masina in care se aflau a lovit ursul. De asemenea, au fost evaluati medical doi adulti. Toate cele 4 persoane au refuzat transportul la spital.

Incidentul vine la un aproape un an distanta dupa ce, in aceeasi zona, alti doi ursi au ajuns pe autostrada, au fost loviti de masini si ucisi. Autoritatile se laudau atunci ca vor monta garduri electrificate in zona impadurita adiacenta autostrazii, astfel incat sa tina animalele la distanta. Acest lucru nu s-a intamplat insa. Oficialii s-au rezumat doar sa tocmeasca cativa vanatori care sa goneasca ursii spre zone mai inalte. Se pare insa ca animalele au revenit in zona autostrazii, unde gasesc mai usor de mancare.

In urma accidentului, traficul in zona a fost ingreunat pentru aproape o ora.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter