Urmarire ca in filme pentru prinderea unui hot de masini, in Botosani

In primele zile ale anului, politistii botosaneni au avut de furca cu un tanar de 19 ani care furase o masina.

Un tanar de 19 ani din comuna Prajeni, Botosani, a fost retinut de politisti dupa ce a furat o masina si a refuzat sa opreasca la semnalul agentilor.

Anchetatorii au stabilit ca, in seara de 2 ianuarie, tanarul a furat un autoturism parcat in fata unui local de alimentatie publica din orasul Flamanzi, lasat neasigurat, cu motorul pornit si cheile in contact.

Proprietarul masinii a sesizat organele abilitate, iar in jurul orei 1:00, politistii au reusit sa depisteze autoturismul pe o strada din orasul Flamanzi. "S-a efectuat semnal regulamentar de oprire, insa conducatorul auto si-a continuat deplasarea”, au precizat reprezentantii IPJ Botosani.

Echipajul de politie a pornit in urmarirea masinii, pe care au reusit sa o intercepteze in scurt timp. In autoturism, pe langa sofer, se mai afla un alt tanar, care a fost retinut. Soferul, in schimb a reusit sa fuga. Nu a putut sa ocoleasca insa pentru mult timp legea. Dupa ce l-au intervievat pe celalalt ocupant al masinii, politistii au reusit sa afle identitatea hotului, pe care au reusit sa il prinda dupa numai cateva ore.

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru furt.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
OFF-ROAD: 6 SFATURI PENTRU A CONDUCE IN SIGURANTA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter