Un taximetrist isi ameninta clientul cu un cutit si cere 200 de lei pentru o cursa de 20 de lei

Un taximetrist isi ameninta clientul cu un cutit

Dupa legea anti-Uber, soferii de taxi au prins din ce in ce mai mult tupeu. Refuza comenzi, pretind sume exorbitante pe curse care costa cativa lei si au ajuns sa ameninte cu arme letale clientii care nu accepta sa plateasca mai mult decat arata aparatul de taxare.

In urma cu cateva zile, un taximetrist a fost filmat de client in timp ce tipa, gesticula furios si flutura in aer un cutit cu care il ameninta pe pasager sa „plateasca masina”. Potrivit clientului, soferul bucurestean de taxi cerea o suma de zece ori mai mare decat cea corecta.

Filmarea a fost distribuita pe un grup de Facebook si imaginile surprinse il infatiseaza pe soferul unei companii de taximetrie din Capitala care, la finalul unei curse, scoate un cutit si il indreapta spre client, dupa ce au coborat din masina si dupa ce barbatul a achitat suma afisata pe aparatul de taxare.

Nemultumit de banii primiti, taximetristul se revolta și striga furios: „Plateste-mi masina, bai, baiatule! Esti nebun?! Tu ai venit de la tara?!”. Evenimentul nu a degenerat in agresiune fizica, soferul renuntand sa mai „negocieze” pretul si intorcadu-se in masina. La finalul inregistrarii, nefericitul client afirma ca s-a deplasat cu autoturismul galben o distanta de aproximativ 6 kilometri, pentru care ii era pretinsa suma de 200 de lei.

In Bucuresti, un traseu de 6 km pe un drum liber poate ajunge pana la 12 lei, calculand cu tariful standard de 1,69 de lei pornirea si pretul pe kilometru. In conditiile unui trafic intens, cursa poate ajunge pana la 20 de lei, in niciun caz 200 de lei, asa cum reiese din inregistrare ca ar fi cerut taximetristul.

Vezi video aici.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE ESTE ALCANTARA?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter