Un sofer roman a fost dat jos cu forta de la volan de un politist german ca sa ii arate victima unui accident mortal

sofer roman accident germania

Soferul roman a fost dat jos de la volan de un politist german ca sa se uite la victima unui accident mortal. Un alt sofer de camion a murit dupa ce a itnrat in TIR-ul din fata lui, cabina fiind distrusa complet.  Teribilul accident a avut loc marti dupa-amiaza pe A6, in Germania, in apropiere de Nurnberg. 

Camionul a intrat cu viteza in TIR-ul din fata sa, care era oprit intr-un blocaj de trafic. Soferul si-a pierdut viata pe loc, cabina fiind facuta praf. Au urmat ore intregi de blocaj pe autostrada si cei mai multi dintre soferii care trecereau pe langa locul accidentului fotografiau sau filmau cu telefonul mobil. Unul dintre politistii veniti la fata locului s-a enervat si a facut ceva ce i-a surpins pe toti. 

Dupa ce le-a cerut mai multor soferi sa inceteze sa mai filmeze si sa fotografieze, politistul a inceput sa opreasca masinile si sa ii dea jos pe soferi. E filmat chiar in momnetul in care coboara de la volan un sofer roman care conducea o duba inmatriculata in Mehedinti 

Politistul ii spune soferului roman, in engleza: “Vrei sa-l vezi pe mort? Coboara si ti-l arat eu. Vrei sa vezi cum arata mortul, de aia faci fotografii? Poftim, du-te acolo si fa poze, te costa 128 de euro sa fotografiezi. Ar trebui sa iti fie rusine!”

Soferul roman a incercat sa se impotriveasca si si-a cerut scuze pentru ca a filmat, dar politistul l-a impins spre locul accidentului dupa cum se poate vedea pe filmarea publicata de infraken.de.  Politistul, Stefan Pfeiffer, s-a rastit la mai multi soferi: “Bagati telefoanele la loc, altfel vin si vi le iau eu si va duc sa vedeti cine a murit, poate il cunoasteti.”

Un sofer de camion de 47 de ani a fost victima accidentului in care cabina TIR-ului sau a fost distrusa complet. Politia nu a anuntat identitatea acestuia, nici nationalitatea.

Sursa: Observator.tv 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter