Un sofer roman a fost arestat in Anglia. Si-a bagat colegul in coma

accident anglia sofer roman

Soferul roman de TIR este arestat in Anglia, dupa ce a bagat un coleg in coma si a facut zeci de oameni sa piarda avionul. Politistii au descopiert ca romanul era drogat la volan.  Acesta a produs un accident pe M11 si a bagat un alt sofer de TIR in coma. Acesta a fost acuza de sofat iresponsabil si de conducere sub influenta drogurilor. 

Accidentul produs de roman a fortat inchidere autostrazii, iar zeci de oameni au pierdut avionul, fiind blocati in trafic. Accidentul a avut loc la ora 05:20, doua camioane fiind implicate. Comionul condus de roman s-a oprit pe prima banda dupa ce a lovit din spate o masina Ford Galaxy, fara sa produca daune sau victime. Romanul nu a pus avariile si nu s-a asigurat dupa oprire, fiind lovit in plin de camionul Mercedes. Soferul camionului Mercedes a fost dus la spital, unde este in coma de 4 zile

 Un purtator de cuvant al politiei din Essex, citat de bishopsstortfordindependent.co.uk a declarat: "Soferul camionului Volvo a fost arestat la fata locului, iar dupa investigatii s-a stabilit ca el conducea sub influenta drogurilor, neatent si iresponsabil."

 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PRETURI MAZDA 3: DIFERENTA INTRE ROMANIA SI JAPONIA
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter