Un sofer din Bucuresti a fost arestat dupa ce ar fi scuipat un alt sofer, in urma unei sicanari in trafic

Epidemia de coronavirus i-a facut pe politisti sa ia masuri speciale chair si in cazul unor evenimente care altfel ar fi parut o "normalitate" pentru traficul din Romania.

Un barbat a fost arestat, vineri, dupa ce ar fi scuipat, in trafic, o persoana aflata intr-o masina, prin geamul deschis. Totul s-a intamplat in urma unei sicanari in trafic. Si daca alta data acest gest ar fi trecut neoservat, pe fondul epidemiei de coronavirus, el se poate lasa acum chiar cu o condamnare la inchisoare.

Politistii s-au autosesizat in urma unei postari aparute pe retelele de socializare, in care o soferita povesteste cum a fost scuipata de un barbat aflat pe un scuter, in trafic. Tanara a postat si o poza surprinsa imediat dupa incident, poza in care se putea observa si numarul de inmatriculare al barbatului.

Dementul asta, cu B-xx-DGP (numarul de inmatriculare), tocmai m-a scuipat in masina, pe geamul pe care il aveam deschis. Am tras masina pe dreapta, tremur, nu-mi vine sa cred ce tocmai s-a intamplat. M-a umplut de scuipat pe fata, pe haine. Sunt in stare de soc! Nu stiu ce am de facut”, a scris femeia pe Facebook.

Politistii bucuresteni au pornit imediat ancheta si au reusit sa il identifice pe agresor in mai putin de 30 de minute. Ulterior, barbatul a fost depistat in trafic de politisti si a fost condus la audieri la Sectia 21 din Capitala.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter