Un sofer de TIR beat a facut prapad in Botosani! Pe cine a dat vina dupa impact

Soferul unui TIR a patruns in curtea unei familii. Politistii au descoperit ca era baut

Un sofer de TIR a facut prapad intr-o curte din Botosani

Un sofer de 63 de ani, baut, a ajuns la spital dupa ce a facut prapad intr-o gospodarie din Botosani cu un camion pe care il conducea.

Mastodontul, incarcat cu cereale, a distrus un gard de beton si a intrat in curtea unei locuinte. Soferul a dat vina pe o caruta care se afla in fata lui pentru accidentul care i-a ingrozit pe cei prezenti la fata locului.

Intreaga intamplare s-a petrecut la intrarea in Oraseni Deal, judetul Botosani, intr-o zona in care drumul este in rampa. Soferul nu a mai putut sa stapaneasca autocamionul dupa ce a evitat caruta si a ajuns in curtea unei familii dupa ce a intrat pe contrasens, a sarit un sant si a rupt un gard de beton.

Incidentul putea sa se termine mult mai prost, dar din fericire proprietarii nu se aflau acasa in momentul accidentului. Totusi, acest lucru a incurcat teribil echipele de salvatori care au fost nevoite sa il transporte pe sofer peste gard.

Soferul baut le-a spus politistilor ca a incercat sa evite o caruta dupa ce calul s-a speriat, iar in momentul respectiv a pierdut controlul mastodontului. Martorii au confirmat varianta soferului, insa autoritatile investigheaza cazul in continuare.

Proprietarii casei nu se afla in tara, dar la fata locului s-a prezentat fratele unuia dintre soți. Pagubele par destul de importante la prima vedere, insa un specialist va analiza mai bine.

Politistii au deschis un dosar penal pe numele soferului de camion pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice dupa ce l-au testat. Oamenii legii il cauta acum si pe carutas pentru a-l audia cu privire la incident.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
PROGRAM RABLA 2020: OFERTE KIA CEED
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter