Un sofer a fost la un pas sa provoace o tragedie dupa ce mai multe placi s-au desprins de pe masina. Video

Placi metalice zburate camion

Un sofer a surprins cu ajutorul unei camere de bord un moment destul de rar intalnit pe sosele, dar care putea avea un final dramatic. O serie de placi de metal aveau sa se desprinda si sa zboare pe sosea dintr-o camioneta.

Incidentul a avut loc pe 19 ianuarie pe DN11 intre localitatile Harman si Lunca Calnicului, un drum extrem de circulat. Intreaga actiune s-a petrecut datorita vitezei ridicate cu care se deplasa autoutilitara, iar cel mai probabil placile, slab asigurate, au inceput sa zboare pe sosea la in timpul depasirii.

Din pacate, soferul autoutilitarei fie nu a vazut ca au zburat panourile, fie nu a vrut sa se opreasca de teama sa nu fie linsitat de cei din jur, conform celui care a postat clipul video. (puteti vizualiza video aici)

Doua dintre panourile care s-au desprins de pe autoutilitara au ajuns foarte aproape de autovehiculul pe care era amplasata camera respectiva, iar soferul a evitat in ultima fractiune de secunda o adevarata catastrofa pe sosea.

Incidentul vine la doar cateva zile de la o depasire sinucigasa efectuata de un sofer tot pe un drum din judetul Brasov, iar acest lucru ar trebui sa puna serios pe ganduri politistii din unul dintre judetele cu cele mai multe accidente in fiecare an.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CELE MAI SCUMPE 7 MASINI DIN ISTORIE
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter