Vamesii de la frontiera cu Bulgaria au descoperit doua masini neobisnuite pe platforme auto. Soferii au fost opriti de urgenta

Masini Tesla confiscate la vama

 La Vama Giurgiu a aparut un sofer profesionist din Romania, care transporta un autoturism mai putin cunoscut pe o platforma auto. Cateva ore mai tarziu, un alt roman a fost surprins in timp ce incerca sa scoata din tara un model asemanator.

Vamesii au intrat imediat in alerta si au inceput controalele. In cateva minute, acestia au identificat autombilele ca fiind marca Tesla, iar dupa o investigatie fulger au descoperit ca acestea erau cautate de autoritati din alte tari europene.

„In data de 09.07.2019, in jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera un cetatean roman care conducea o platforma pe care se afla un autoturism marca Tesla, model X, fabricat in anul 2016, insotit de cetateanul roman J.A., in varsta de 36 ani. Si de aceasta data, politistii de frontiera au efectuat verificari cu privire la autoturismul respectiv in bazele de date si au contactat autoritatile norvegiene care ne-au informat ca masina apartine unei firme de leasing din Norvegia, fiind astfel emisa o alerta de bun cautat pentru confiscare, in acea zi” , au declarat politistii de frontiera.

Cei doi romani au declarat ca transportau masinile Tesla, unul de 90.000 de euro, iar al doilea, in valoare de 70.000 de euro, in Bulgaria, la solicitarea unui prieten. 

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE MASINI DETINE LEBRON JAMES
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter