Un roman a ramas fara o masina de 70.000 de lei inainte de a parasi tara!

BMW confiscat la vama Nadlac

Un cetatean roman a avut parte de o surpriza neplacuta dupa ce a ramas fara masina chiar in Vama Nadlac. Barbatul a plecat la bordul unei platforme pe care se afla un BMW si a fost nevoit sa faca drum intors pentru ca bolidul german in valoare de aproape 15.000 de euro a ramas pe loc.

Potrivit unui comunicat transmis de Politia de Frontiera, in dupa amiaza de 15 iulie, in Vama Nadlac II - Csanadpalota a ajuns cetateanul roman G.I., de 39 de ani, care conducea o autoutilitara cu platforma pe care se afla autoturismul BMW inmatriculat in Germania.

Masina a fost retinuta de catre angajatii politiei de frontiera, dupa acestia au depistat ca respectivul automobil era unul cu „probleme”

„La controlul de frontiera, cetateanul roman a prezentat o copie a certificatului de inmatriculare pentru autoturismul transportat. In urma verificarilor in bazele de date, s-a constatat ca mijlocul de transport figureaza ca „bun cautat pentru confiscare“, alerta introdusa de autoritatile din Germania”, a precizat Politia de Frontiera.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter