Un roman a distrus BMW-ul fostei iubite din Italia. De ce a facut asta

BMW Italia Distrus Roman

Un roman furios i-a distrus masina fostei sale iubite din Italia dupa care a incercat sa o raneasca cu un ciocan. Conationalul nostru a fost orbit de furie pentru cateva momente din cauza unui proces cu privire la custodia fiului lor.

Actiunea desprinsa parca dintr-un film nebun a avut loc miercuri la Limena, in Italia, si a avut in prim plan un barbat de 38 de ani si o femeie de 30. Cei doi au avut un conflict dur dupa barbatul s-a deplasat la casa fostei sotii si a copilului lor si a inceput sa distruga masina victimei. Atacatorul s-a mutat la Vicenza dupa divort, insa se deplasa des in zona Padova pentru a putea discuta cu fiul sau.

Atacul a venit intr-un moment total neasteptat pentru victima, fiind la volan in momentul in care a aparut barbatul inarmat cu un ciocan.  Fostul sot a inceput sa sparga geamurile si dupa ce victima a parasite masina a alergat-o cu arma alba pe strada.

Femeia s-a salvat dupa ce s-a baricadat intr-un magazine, iar martorii au anuntat carabinierii care si-au facut rapid prezenta la locul faptei si l-au arestat pe barbatul agresiv si l-au acuzat de producerea de deaune material si amenintari si alte violente.

Probleme intre persoanele divortate apar destul de des din cauza faptului ca unul dintre cei doi fosti iubiti nu reusesc sa treaca peste ideea despartiri. Barbatul va primi cel mai probabil o amenda importanta si ar putea chiar sa faca puscarie pentru o scurta perioada de timp.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PIESE SE FURA CEL MAI DES LA MODELELE BMW?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter