Un roman a cumparat un TIR de masti! Le-a transportat cu arme de razboi

Un roman a cumparat 500.000 de masti din Africa de Sud! A avut nevoie de securitate pentru ele

Un roman a cumparat un TIR de masti! Le-a transportat cu arme de razboi

Panica creata de temutul coronavirus l-a determinat pe un roman sa achizitioneze 500.000 de masti de protectie pe care le-a transportat cu un TIR pazit cu arme de razboi.

Pretul mastilor a explodat in ultimele saptamani din cauza epidemiei mondiale de coronavirus, iar un roman a reusit sa dea marea lovitura.

Ovidiu Olea este un antrenprenor roman care traieste in Hong Kong si care a povestit cum i-a venit ideea sa speculeze cererea masiva, dar si cum a fost nevoit sa transporte valoroasa marfa cu paznici armati ca de razboi.

Barbatul original din Cluj-Napoca a povestit ca a avut nevoie de sase oameni, trei masini si peste 20 piese de razboi pentru a escorta transportul din Africa de Sud.

Antreprenorul  a fost obligat sa-si angajeze o firma de securitate dupa ce soferii care transportau masti in Africa de Sud au fost amenintati sau le-au fost propuse sume importante de bani pentru a preda  mastile.

Initial, transportul trebuia sa dureze doar 35 de minute, de la fabrica pana la aeroportul din Johannesburg, iar de acolo sa fie transportate cu avionul. Totusi, au aparut mai multe probleme, iar antrenprenorul a fost nevoit sa duca mastile cu un TIR pe o distanta de 500 de kilometri, inainte sa fie imbarcate intr-un avion.

Barbatul nu a spus cat a castigat din aceasta afacere, dar pretul mastilor a crescut de 10 ori de la inceputul epidemiei de coronavirus.

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter