Un panou cu Simona Halep a distrus cinci masini in fata Salii Polivalente din Cluj

Mai multi soferi clujeni s-au trezit cu masinile distruse in fata Salii Polivalente din oras.

Cativa clujeni care au mers, luni seara, sa urmareasca partida de baschet dintre UBT Cluj si CSU Oradea au avut parte de o surpriza neplacuta la iesirea din Sala Polivalenta. Ei si-au gasit masinile distruse de un panou publicitar, iar de pe acesta Simona Halep le zambea.

In total, cinci masini au fost avariate de panoul publicitar. Acesta se afla montat pe o camioneta, dar vantul puternic l-a rasturnat peste masinile parcate. Inclusiv camioneta a fost rasturnata de rafalele de vant. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.

Seara se putea termina totusi tragic. In momentul in care proprietarii masinilor avariate discutau cu politistii si cu pompierii, vantul a rupt un copac din apropiere si l-a aruncat peste liniile de curent electric. Din fericire, pompierii au intervenit prompt.

Politistii au deschis o ancheta in acest caz si efectueaza cercetari pentru a vedea cine se face vinovat si cine va plati pagubele. Proprietarii masinilor avariate au fost sfatuiti sa depuna plangeri impotriva firmei care a montat panoul publicitar.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter