Un Lamborghini de 240.000 de euro a fost distrus la doar 20 de minute dupa ce a fost cumparat

Un Lamborghini Huracan Spyder a fost distrus pe o autostrada din Marea Britanie la doar 20 de minute dupa ce a fost cumparat. Masina s-a oprit brusc pe autostrada

Un Lamborghini de 240.000 de euro a fost distrus la doar 20 de minute dupa ce a fost cumparat

Probabil el este cel mai ghinionist sofer. La doar 20 de minute dupa ce si-a cumparat un Lamborghini Huracan Spyder, automobilul s-a oprit brusc pe autostrada din cauza unei defectiuni la motor, apoi a fost lovita de o duba. 

Lamborghini Huracan Spyder, defectiune majora la motor

Soferul bolidului de lux a oprit pe autostrada M1, in apropierea de localitatea Wakefield, West Yorkshire, din Marea Britanie, dupa ce a constatat ca are o defectiune la motor. La doar cateva secunde dupa ce soferul a oprit automobilul pe banda a treia a autostrazii, acesta a fost pur si simplu spulberat din spate de un sofer nevinovat care conducea o autoutilitara. 

O purtatoare de cuvant a politiei din Marea Britanie a confirmat ca automobilul Lamborghini Huracan Spyder, desi era cumparat de doar 20 de minute, avea defectiuni tehnice. 

Citeste si: Cat costa, de fapt, revizia la modele Ferrari sau Lamborghini

Richard Whiteley, de la Politia West Yorkshire, a postat un tweet cu imagini ale autoturismului sport avariat: „Este doar o masina! Un Lamborghini vechi de doar 20 de minute, care a oprit din cauza unei defectiuni mecanice in banda 3, a fost lovit din spate de un sofer nevinovat”.

Accidentul a provocat un blocaj major pe autostrada, formandu-se cozi de masini pe o distanta de cativa kilometri.

 

Alte recomandari Cars.ro
Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter