Un galatean intors din vacanta si-a gasit masina ciuruita de focuri de arma

Un galatean a avut parte de o surpriza neplacuta cand s-a intors din vacanta din strainatate.

Personajul nostru a fost plecat din tara in perioada sarbatorilor de iarna, iar cand s-a intors acasa a avut surpriza sa isi gaseasca masina ciuruita de focuri de arma, in fata blocului. Omul a descoperit ca toata partea din fata a masinii era avariata cu mici adancituri cu diametrul de cativa milimetri.

Barbatul a mers la politie pentru a depune plangere si a afla ce s-ar fi putut intampla. Dupa ce au vazut masina, oamenii legii au tras imediat concluzia ca asupra autovehiculului se trasese cu o arma cu alice. Din investigatie, politistii au mai tras concluzia ca asupra masinii se trasese cu o arma de vanatoare, de la o inaltime de 4-10 metri, adica de la etajele superioare ale unui bloc din apropiere.

Politistii incearca sa descopere acum cine a tras asupra masinii. Desi nu au facut publice detalii, politistii vor verifica locuitorii din zona pentru a afla daca vreunul dintre ei are permis de vanatoare sau daca este posesor al unei pusti cu alice. Exista si posibilitatea ca focul sa fi fost deschis de o persoana invitata la un revelion organizat in zona, astfel ca politistii ar putea fi obligati sa extinda cercetarile si la rudele apropiate ale locuitorilor din zona.

In orice caz, cel care va fi gasit vinovat va fi acuzat de distrugere, dar risca si dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, caz in care risca sa ajunga la inchisoare.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
CE PRET ARE CEL MAI IEFTIN TESLA MODEL S SECOND HAND?
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter