Un copil de opt ani a produs un accident teribil, in Germania. Descoperire incredibila a politistilor

Un copil de opt ani a produs un accident teribil, in Germania. Descoperire incredibila a politistilor

Un copil de opt ani a produs un groaznic accident, in Germania, dupa ce a furat masina parintilor.

La sfarsitul saptamanii, politistii din Dortmund au fost chemati sa intervina la locul unui accident intre o masina si un TIR. Nu mica le-a fost mirarea agentilor cand au descoperit ca soferul autoturismului, cel care produsese accidentul, era un baiat de opt ani.

Nici macar descoperirea baiatului la locul accidentului nu a fost cea mai mare surpriza pentru politisti, cat faptul ca l-au recunoscut pe copil de la un alt eveniment petrecut in urma cu cateva saptamani. Acelasi baiat a fost prins atunci la volanul masinii, conducand cu 150 km/h. Cand a fost prins, baiatul a inceput sa planga, fiind ulterior eliberat in grija parintilor.

Si de aceasta data, copilul a incercat sa scape de politisti izbucnind in plans. Acestia nu s-au mai lasat insa pacaliti si l-au urcat in masina de politie, moment in care copilul a inceput sa ii injure pe oamenii legii. Politistii au deschis acum o ancheta, copilul fiind in pericol sa fie trimis intr-un centru de reabilitare. De asemenea, parintii lui vor fi aspru amendati si ar putea fi chiar decazuti din drepturile parintesti, scrie presa germana.

VIDEOCLIPUL ZILEI