Un copil de 8 ani a fost tarat cu masina zeci de metri de mama sa, care a vrut sa ii dea o lectie

Copil tarat cu masina de mama lui

Scene socante au fost surprinse in Brasov, unde o mama si-a tarat cu masina propriul copil de 8 ani. L-a dat jos din autovehicul, abandonandu-l intr-o zona unde locuiesc persoane de etnie roma, iar cel mic s-a agatat de masina parintelui si a fost tras metri dupa autoturism.

Scopul mamei a fost unul „educativ” sustine aceasta. A dorit sa isi disciplineze baiatul, amenintandu-l ca il va lasa in zona rau famata, daca nu va fi cuminte.

Copilul femeii de 39 de ani din Codlea fost ranit in urma corectiei aplicate de aceasta, fiind preluat de un echipaj SMURD si transportat la spital.

In incercarea de a-si disciplina copilul de 8 ani, femeia s-ar fi dus impreuna cu acesta intr-o zona populata de cetateni de etnie roma si ar fi incercat sa-l lase pe minor acolo. Speriat, copilul s-ar fi prins de manerul autoturismului mamei sale, fiind astfel tarat pe asfalt aproximativ 2-3 metri”, a transmis Politia Brasov.

Politia ancheteaza acest caz petrecut in localitatea Vulcan, judetul Brasov, si au deschis un dosar penal pe numele mamei. Autoritatile fac verificari pentru violenta in familie si parintele iresponsabil urmeaza sa suporte consecintele legii pentru gestul sau de cruzime.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei
10 DOTARI COMPLET INUTILE PENTRU MASINI
Aboneaza-te la canalul de YouTube!

Newsletter