Un celebru sportiv, rupt in bataie de un sofer nervos, in trafic. Marturia halucinanta a acestuia

Ciclistul belgian Harm Vanhoucke, de la echipa de prima divizie Lotto-Soudal, a fost batut de un sofer nervos la finalul unui antrenament.

Sportivul in varsta de 22 de ani a povestit pe retelele de socializare ca incidentul a avut loc in localitatea sa natala, Aalbeke, din Belgia, la putin timp dupa ce isi terminase antrenamentul. El a povestit ca un sofer de aproximativ 40-50 de ani l-a impins mai intai la marginea soselei, iar apoi a coborat din camioneta pe care o conducea si l-a lovit cu pumnii.

Barbatul a devenit agresiv si i-am cerut sa pastreze distanta. Dupa ce am spus asta el m-a lovit deliberat cu pumnul in fata de mai multe ori si apoi a fugit”, a precizat Harm Vanhoucke, citat de news.ro.

Tanarul ciclist s-a declarat ingrijorat de acest atac din cauza riscurilor sanitare, in contextul pandemiei de coronavirus.

Harm Vanhoucke este o aparitie noua in peisajul primei divizii a ciclismului. Anul trecut el a participat cu echipa Lotto Soudal la doua competitii majore, Turul Poloniei si Turul Spaniei. in Vuelta el a terminat pe locul 115 la general, iar in clasamentul debutantilor s-a clasat pe pozitia a 34-a. De asemenea, el a punctat in clasamentul cataratorilor. Cel mai bun rezultat al sau dateaza din 2016, cand a terminat pe locul 4 la general in Alsaciei.

Partenerii nostrii cred ca s-ar putea sa-ti placa
Videoclipul zilei

Newsletter